Despre noi

HAI SA NE CUNOASTEM!

Misiunea noastra

            Gradinita NR. 236 este un mediu cald si linistit pentru copii, in care ne dorim ca acestia sa se simta iubiti, ocrotiti, respectati si intelesi, un loc in care se pot dezvolta afectiv, intelectual si spiritual. Ne dorim ca aceasta gradinita sa le ofere copiilor o prelungire a locului numit “acasa”, deoarece atentia oferita educatiei copilului si acumularii de cunostinte ocupa un rol important printre valorile noastre.

        Gradinita Nr. 236 functioneaza cu 12 grupe de program prelungit, astfel:4 grupe mici, 4 grupe mijlocii si 4 grupe mari. Gradinita cuprinde 2 corpuri.

       Corpul A  a fost construit in anul 1975 si cuprinde 8 grupe. Salile au tripla functionalitate (sala de activitati, sala de masa, dormitor). Corpul B, construit in anul 2009, cuprinde 4 grupe (cladirea are 4 sali de grupa, 4 dormitoare, 2 sali de mese).  Ambele cladiri au dotarile necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii instructiv-educative (centrala termica, bucatarie proprie, spalatorie, cabinet medical, sala de festivitati, sala de sport). Cladirile au avut parte de multiple imbunatatiri, astfel incat sa fie asigurate confortul si siguranta copiilor.

          In anul scolar 2021-2022 s-au finalizat lucrarile de reabilitare si modernizare a corpului vechi, iar în anul școlar 2023-2024 a fost amenajat spațiul exterior, destinat activităților în aer liber.

Regulament de organizare și funcționare

Regulament Intern